Waldo Chotkoe

Waldo Chotkoe

Ondernemers

Ondernemers

Functie

CEO

Organisatie

Ecoboardinternational bv

Links

Links

Links

Links

Wat is je motivatie om lid te zijn van het netwerk?

Ik ben verheugd deel uit te maken van het brede netwerk. In de komende jaren zal Circulaire Biobased (Snelhergroeibare gewassen) echt in beweging komen. Het product Ecoboards is nu Marktklaar voor diverse toepassingen. We hebben een vaste voorraad beschikbaar met diktes van 9, 12, 18 en 25 mm, zolang er niets binnen de EU geproduceerd wordt.

Voor grote projecten is het raadzaam om eerst te overleggen en eventueel een pilot in te plannen om te verifiëren of het aan de wensen van het project voldoet. Onze dealers in Nederland kunnen ook sneller leveren vanuit een beperkte voorraad.

Hoe draag je bij aan de transitieagenda?

 Nu focus op Biobased Circulair snelhergroeibaar grotere rol speelt …Eco-boards ontwikkeld in 7 jaar volgens EU-normen.

Sinds 2017 wordt het geproduceerd met een geavanceerd Duits machinepark in China. Door het lokale succes blijft ongeveer 95% van de output in de lokale industrie vanwege de constante EU-kwaliteit. Eco-boards werd 's werelds eerste bio-gebaseerde plaatmateriaal dat in 2010 werd geïntroduceerd op de wereldmarkt zonder nog Certificaten.

De huidige EU-certificaten zijn opvraagbaar bij ons.

Onze focus ligt al jaren op het creëren van een gezonde leefomgeving voor interieur- en kantoorinrichtingen. In onze Enran/Eco-boards-folder voor de maakindustrie kunt u zien wat we kunnen leveren voor grotere projecten, zoals in de horeca en kantoorinrichtingen, die ook circulair kunnen zijn vanwege hun lange levensduur. Door open communicatie en samenwerking kunnen eventuele spanningen verminderd worden en de beste resultaten behalen.

We hebben al in 2019 samengewerkt, nog voor de recente escalatie en pakken nu de draad weer op in 2023. We kunnen Eco-boards materialen leveren, zoals meubels, die zoveel mogelijk gemaakt zijn van Eco-boards. We kunnen ook bepaalde elementen in de bouw bespreken en afstemmen. Bovendien hebben we documentatie van vloeren in diverse kleuren en werken we aan nieuwe frisse folders. Binnenkort volgen ook deuren uit onze Circulaire productiefabriek voor grote projecten. Kortom, er zijn volop Biobased mogelijkheden.

Functie

CEO

Organisatie

Ecoboardinternational bv